ملف كامل عن السمك ((متجدد))

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

ملف كامل عن السمك ((متجدد))

مُساهمة من طرف زائر في الإثنين 12 أبريل - 3:12

{{{ شرائح السمك
المشوي على الطريقة العراقية}}}


[size=12]



المقادير



شرائح سمك السلمون (فيليه) على حسب الكمية




ملح الليمون



بهارات السمك - او اى بهارات لديك



بودرة الثوم (ثوم مطحون)



ملح



زبدة


الطريقة


أضيفي الملح إلى السمك



أمسحي الزبدة على جميع أطراف السمك



ثم أضيفي ملح الليمون او الملح العادى



ومن ثم بودرة الثوم.



و أخيرا أضيفي البهارات.



أتركي الخلطة لمدة لا تقل عن 3 ساعات في الثلاجة.



ثم ضعيها في الفرن لمدة 45 دقيقة وتقدم مزينه بكل


ما تريدين وتقدم مع الرز والخضروات او بدون



الرز وتكون كوجبة عشاء و بالهناء والشفاء

[/size]

زائر
زائر


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ملف كامل عن السمك ((متجدد))

مُساهمة من طرف السواح في الإثنين 12 أبريل - 21:28

اولا احب اهنيكي اختي علي المنصب
الجديد معلش جت متاخرة شويه
وبما اني راجل اكيل وبموت في السمك
النهارده انتي اضفتيلي اكله جديده
اشكرك عليها جدا

السواح
عاشق مجتهد
عاشق مجتهد

تاريخ التسجيل : 21/02/2010
ذكر
المدينة/المحافظه : المنصورة
عدد الرسائل : 226
نقاط : 13814
الاوسمة :

لعب الادوار
لعب الادوار: 2

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ملف كامل عن السمك ((متجدد))

مُساهمة من طرف زائر في الثلاثاء 13 أبريل - 1:23

شكرا لك دفء المشاعر
وانا ايضا من عشاق السمك خاصة المشوى



زائر
زائر


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ملف كامل عن السمك ((متجدد))

مُساهمة من طرف زائر في الثلاثاء 13 أبريل - 18:16

themaster_sport كتب:اولا احب اهنيكي اختي علي المنصب
الجديد معلش جت متاخرة شويه
وبما اني راجل اكيل وبموت في السمك
النهارده انتي اضفتيلي اكله جديده
اشكرك عليها جدا

ولا يهمك ومبروووك لحضرتك كمان

وبما أنك بتحب السمك فتابع هنا

وان شاء الله كل يوم هنزل نوع

إحترامى

زائر
زائر


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ملف كامل عن السمك ((متجدد))

مُساهمة من طرف زائر في الثلاثاء 13 أبريل - 18:17

عاشق فى حضن النيل كتب:شكرا لك دفء المشاعر
وانا ايضا من عشاق السمك خاصة المشوى




الشكر لله يادكتور

واستنى باقى الأكلات

زائر
زائر


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ملف كامل عن السمك ((متجدد))

مُساهمة من طرف زائر في الثلاثاء 13 أبريل - 18:21



المقادير

1/3 ك جبنة بارميزان خالية من الدسم مبشورة

1 م. ص دقيق كل الاستعمالات

3 أغصان زعتر مطحونة بدون الأعواد

4 (كل واحدة 6 أونصة) فيليه سمك أبيض

1 باكيت اسباكيتي رفيعة

1 بصلة صفراء مفرومة

1 ك مشروم مقطع أنصاف

1 ك بصل أخضر مقطع شرائح رفيعة

2 فص ثوم مدقوق

1/8 م.ص ملح

1/8 م.ص فلفل أسود

الطريقة

حمّي الفرن إلى درجة حرارة 350 فهرنهايت

ضعي الجبنة و الدقيق و الزعتر في كيس بلاستيكي

ضعي فيليه السمك كل واحدة على حدا بالكيس و خضيه
بلطافة لتتغطى بالمزيج و بعد ذلك تخلصي من المزيج
الذي بالكيس ضعي الفيليه بصينية فرن لها منصب معدني
اخبزيها ل 20 دقيقة تقريبا اطهي الباستا حسب التعليمات
الموجودة على العلبة

سخني مقلاة كبيرة لا تلصق على نار فوق الوسط أضيفي
البصل بنوعيه و المشروم و الثوم و اطهيها مع التحريك
باستمرار حتى يطرى البصل و رشي الملح و الفلفل
اسكبي الباستا في الأطباق و رتبي السمك فوقها

ثم أضيفي خليط المشروم فوق السمك زيني الأسماك
بالزعتر الطازج حسب الرغبة

زائر
زائر


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ملف كامل عن السمك ((متجدد))

مُساهمة من طرف السواح في الجمعة 16 أبريل - 0:13

تسلم الايادي
هتخليني اعمل
انقلاب في البيت
مستني الوصفه اللي
جايه
شكرا لك اختي
تقبلي مروري

السواح
عاشق مجتهد
عاشق مجتهد

تاريخ التسجيل : 21/02/2010
ذكر
المدينة/المحافظه : المنصورة
عدد الرسائل : 226
نقاط : 13814
الاوسمة :

لعب الادوار
لعب الادوار: 2

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ملف كامل عن السمك ((متجدد))

مُساهمة من طرف زائر في الإثنين 19 أبريل - 17:11

themaster_sport كتب:تسلم الايادي
هتخليني اعمل
انقلاب في البيت
مستني الوصفه اللي
جايه
شكرا لك اختي
تقبلي مروري


ههههههههه

أنا تحت امرك

وهنزلك الباقى ان شاء الله

زائر
زائر


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى