فراخ كرسبى على طريقة الشيف يسرى

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

فراخ كرسبى على طريقة الشيف يسرى

مُساهمة من طرف زائر في الجمعة 5 مارس - 23:54

الشيف يسرى ,

فراخ كرسبى على طريقة الشيف يسرى











  • المقادير
فرخة مقطعة 12قطعة-كسبرة ضرا ناعمة-توابل-ليمون-نصف كوب ماء بصل-4ملاعق خل-4فصوص ثوم مبشور-4بيضات-2كوب دقيق ذرة(شامى)-دقيق عادى

  • الطريقة
نضع التوابل والملح والكسبرة والبصل والليمون والثوم ثم نضع الفراخ فى الخليط ويوضع فى الثلاجة لمدة 12ساعة
نضع على الدقيق ملح وفلفل وتتبل الفراخ فى الدقيق
العادى ثم نضعها فى البيض ثم فى الدقيق الذرة ثم تقلى فى الزيت المغلى
وتهدى النار بعد وضع الفراخ حتى النضج


  • ملحوظة
لاختبار النضج نمسك قطعة الفراخ ونوخزها اذا انزلت ماء فهى لم تنضج

زائر
زائر


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: فراخ كرسبى على طريقة الشيف يسرى

مُساهمة من طرف زائر في الأحد 11 أبريل - 20:38

ياااه خليتنى أجوع يادكتور خصوصا

أن أنا ضعيفة اوووى أدام الأكل

ههههههههه

عشان كده هتلاقينى هنا كتير

زائر
زائر


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: فراخ كرسبى على طريقة الشيف يسرى

مُساهمة من طرف زائر في الأحد 11 أبريل - 23:20

ههههههههههههه
خلاص انا عازمك على العشا فى مطبخ مندى لافرز


زائر
زائر


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى